Webshop maken

Webshop door Sipro WebdesignBij Sipro webdesign ontwikkelen we webshops die er toe doen. De webshops maken we doorgaan in WordPress maar ook in elk ander content management system. De webshop moet volledig voldoen aan uw wensen en wij vinden de mening van onze klant het belangrijkst. We maken een webshop in een tijdsbestek van ongeveer 2 weken, we overleggen eerst alle belangrijke wensen en opties waarna wij zullen beginnen met de bouw. De webshop is na afronding van het project heel simpel aan te passen en verder te ontwikkelen.

Techniek van de webshop

De webshop bestaat voornamelijk uit HTML en CSS code. Deze code kunnen wij op maat leveren maar ook afnemen in een de vorm van een theme. De webshop moet snel laden, dit houdt in dat een webshop van ons een maximale laadtijd heeft van 4 seconden. We zorgen er voor dat er diverse caching opties toegevoegd zijn zodat dit het proces bevorderd. De webshop gaat verschillende testen door om zo te bepalen of de techniek echt in orde is. Als de webshop nog niet optimaal is dan zorgen we hiervoor.

Design webshop

We designen de webshop op maat, dit bespreken we vooraf met elkaar. Er zijn ontzettend veel designs mogelijk en voor ons is het belangrijk dat het webdesign aansluit bij de identiteit van je bedrijf of persoon. Diverse webshops worden worden erg strak gedesignd en andere webshop zien er een stuk losser uit. Wij gaan graag met je overleggen wat het beste bij jou en de nieuwe webshop past.

webshop lay-out

Er zijn diverse soorten webshops, de webshop heeft een bepaalde lay-out. Deze lay-out leggen we samen vast en dan gaan we dit op maat ontwikkelen. Als de webshop in WordPress gemaakt wordt dan kan er een lay-out aangeschaft worden waarin dan de webshop gemaakt wordt.

Werking webshop

Webshop onwikkeling door SiproDe menuknoppen, het logo en de pagina’s zijn allemaal facetten van een webshop. Het is de werking van je webshop. We gaan met elkaar overleggen wat het beste voor jou werkt. Er zijn veel opties met betrekking tot het menu van je webshop, deze kan rechtsbovenin, maar ook rechts of links. Het logo kan ook op meerdere plekken terugkomen.

webshop laten maken door bureau

Een webshop is erg belangrijk vandaag de dag. Je kunt ook een webshop laten maken bij een professioneel webdesign bureau, neem hiervoor contact met ons op. Sipro webdesign ontwikkeld je webshop volledig op maat en zorgt dat dit precies aansluit bij de wensen die je hebt. Sipro is een full service marketing bureau vooral gericht op online marketing. Naast het desingnen van webshops ondersteunen wij ook met het ontwikkelen van online campganes, communicatiestijlen, webshops en adverteren. Wij zijn gevestigd in Utrecht en ontvangen je graag op de koffie. Kom je langs?

Webshop laten maken Sipro