Website maken

Bij Sipro webdesign ontwikkelen we websites die er toe doen. De websites maken we doorgaan in WordPress maar ook in elk ander content management system. De website moet volledig voldoen aan uw wensen en wij vinden de mening van onze klant het belangrijkst. We maken een website in een tijdsbestek van ongeveer 2 weken, we overleggen eerst alle belangrijke wensen en opties waarna wij zullen beginnen met de bouw. De website is na afronding van het project heel simpel aan te passen en verder te ontwikkelen.

Techniek van de website

Website laten maken Sipro webdesign

De website bestaat voornamelijk uit HTML en CSS code. Deze code kunnen wij op maat leveren maar ook afnemen in een de

vorm van een theme. De website moet snel laden, dit houdt in dat een website van ons een maximale laadtijd heeft van 4 seconden. We zorgen er voor dat er diverse caching opties toegevoegd zijn zodat dit het proces bevorderd. De website gaat verschillende testen door om zo te bepalen of de techniek echt in orde is. Als de website nog niet optimaal is dan zorgen we hiervoor.

Design website

We designen de website op maat, dit bespreken we vooraf met elkaar. Er zijn ontzettend veel designs mogelijk en voor ons is het belangrijk dat het webdesign aansluit bij de identiteit van je bedrijf of persoon. Diverse websites worden worden erg strak gedesignd en andere website zien er een stuk losser uit. Wij gaan graag met je overleggen wat het beste bij jou en de nieuwe website past.

Website lay-out

Website maken door Sirpo

Er zijn diverse soorten websites, de website heeft een bepaalde lay-out. Deze lay-out leggen we samen vast en dan gaan we dit op maat ontwikkelen. Als de website in WordPress gemaakt wordt dan kan er een lay-out aangeschaft worden waarin dan de website gemaakt wordt.

Werking website

De menuknoppen, het logo en de pagina’s zijn allemaal facetten van een website. Het is de werking van je website. We gaan met elkaar overleggen wat het beste voor jou werkt. Er zijn veel opties met betrekking tot het menu van je website, deze kan rechtsbovenin, maar ook rechts of links. Het logo kan ook op meerdere plekken terugkomen.

Website late maken door bureau

Een website is erg belangrijk vandaag de dag. Je kunt ook een website laten maken bij een professioneel webdesign bureau, neem hiervoor contact met ons op. Sipro webdesign ontwikkeld je website volledig op maat en zorgt dat dit precies aansluit bij de wensen die je hebt. Sipro is een full service marketing bureau vooral gericht op online marketing. Naast het desingnen van websites ondersteunen wij ook met het ontwikkelen van online campganes, communicatiestijlen, websites en adverteren. Wij zijn gevestigd in Utrecht en ontvangen je graag op de koffie. Kom je langs?

Website maken webdesign